onsdag 7 november 2012

Skönt!

Nu har det blivit ett litet blogguppehåll. Förra veckan sov jag i Lillån från måndag till Lördag, då Jocke jobbade i kopparberg. Skulle egentligen med men hans mamma blev sjuk så då våga jag inte ha Alex där så vi bodde i Lillån istället, men det var mysigt :) Blev bla filmkväll med syrran och hennes kille och sen massa häng med mamma på torsdagen och fredagen då hon hade höstlov.

Alexandra är jätte duktig när det gäller maten! Och allt annat också såklart ;) Hehe nej men hon har hittills tyckt om allt! Så nu får hon gröt en gång per dag och potatis/morotspuré eller någon annan lite matig puré till lunch och sen några skedar fruktpuré. Hittills har det blivit katrinplommonpuré då hennes mage krånglat lite sen hon började med smakportioner. Så det får hon nu varje dag!

Var på BVC idag och hade läkarundersökning. Allt var jätte bra :) Hon vägde 6460 och var 63,5 cm lång. Hon börjar bli stor nu vår lilla tjej! Efter BVC kom farmor och farfar förbi och fika, så mysigt att vara mammaledig och kunna få besök så på förmiddagen! Fick också brev från a-kassan om att Jocke ska få de! Känns så otroligt skönt! Denna månad fick han inge pengar alls då hans skola sluta mitten på oktober och csn får man månaden innan. Det är ju inte så fett att leva två på en föräldrapenning :P Så det känns verkligen superskönt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar